درمان التهاب لثه با طبیعی ترین روشها

تبلیغات

درباره وب


آرشیو مطالب

امکانات وب


درمان التهاب لثه با طبیعی ترین روشها

سرخپوستان امریکا گیاه بلادروت را به عنوان ضد عفونی کنندهٔ دهان مصرف می کنند. تحقیقات جدید هم نشان داده است که در پشت این روش سنتی، دلیلی علمی هم وجود دارد. ریشهٔ قرمز این گیاه حاوی ترکیب گندزدایی سانگینارین است. این ترکیب، که حالا در برخی فراورده های دهانشویه وجود دارد، توانایی قابل ملاحظه ای در جلوگیری از تشکیل پلاک های باکتریایی در دهان دارد. این روش مراقبت دندانی بسیار قدرتمندی است، چون تشکیل پلاک های دندانی باعث بیماری التهاب لثه می گردد. بنا براین، هر چیزی که مانع تشکیل پلاک دندانی شود، از بروز بیماری های لثه هم جلوگیری می کند  و به درمان التهاب لثه نیز کمک می کند. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد روش هاس سنتی درمان التهاب لثه با ما در این مطلب از سایت آسان دنت همراه باشید.

 

التهاب لثه و درمان التهاب لثه

درمان التهاب لثه

 

وقتیگیاه درمان گر ها  از مصرف بیشتر گیاه بلادروت در خمیر دندان ها و دهانشویه ها طرفداری کردند، درگیر  اختلاف نظرهای زیادی نیز شدند . وقتی مقاله ای در تعریف از گیاه بلادروت برای یک مجلهٔ طرفدار حفاظت از گلهای وحشی فرستاده شد ، سردبیر مجله مقاله را برای بررسی نزد متخصع فرستاد که کارش تحقیق دربارهٔ مصرف مواد گیاهی در درمان گرفتاری های دندان و لثه در سراسر دنیاست. این متخصصی مقالهٔ ارائه شده را رد کرده بود.  ظاهراً این متخصص به شدت سرگرم تبلیغ برای یک گندزدای گیاهی دیگر به نام چریش بود. او گفته بود که مادّهٔ مؤثر بلادروت (سانگینارین) باعث سرطان و آب سیاه چشم می شود، که به نظر برخی بسیار اغراق آمیز می رسید. سانگینارین کمتر از کافئین سرطان زاست. به علاوه، وقتی به خمیر دندان و دهانشویه اضافه شود، آن را قورت نمی دهید بلکه از دهان خارج می کنید. باور سرطان زا بودن آن، مخصوصاً در چنین موردی، برای گیاه درمان گرها بسیار مشکل بود. .

التهاب لثه :  تورم، قرمزی، تغییر در ظاهر طبیعی، ترشحات آبکی، و خونریزی از لثه هاست. وقتی این گرفتاری شدید شود، باعث چرکی شدن لثه و تخریب بافت نگاه دارندهٔ دندان می گردد. مجموعهٔ التهاب لثه و چرکی شدن آن را بیماری دور دندانی میگویند که با بالا رفتن سن شیوع آن هم بیشتر می شود و درمان التهاب لثه نیز سخت تر می شود.در ده سالگی، حدود ۱۵ درصد امریکاییان لااقل به یک نوع التهاب لثه مبتلا می شوند. در ۲۰ سالگی این رقم به ۳۸ درصد، و در ۵۰ سالگی به نصف می رسد. کسانی که دندان ها را مسواک نمی زنند، از نخ دندان استفاده نمی کنند، و مرتب به دندانپزشک مراجعه نمی کنند بیشتر در معرض ابتلا هستند. ولی با همهٔ این ها، ممکن است دچار التهاب لثه شوید، چون مسواک و نخ دندان عمق شکاف بین لثه و دندان را، که جایگاه استقرار باکتری هاست، کاملاً تمیز نمی کنند. به همین دلیل کمی کمک گیاهی هم لازم می شود.

 

داروخانهٔ سبز برای درمان التهاب لثه

 

درمان التهاب لثه

 

دندانپزشکان التهاب لثه را با شستشوی عمق شکاف های بین دندان و لثه با مواد شستشو دهنده درمان می کنند. ولی اگر مراقبت جایگزینی برای لثه ها می خواهید، گیاهانی هستند که می توانند مفید باشند. بلادروت مفید در درمان التهاب لثه :  طرفداری از ترکیب سانگینارین موجود در گیاه بلادروت بر اساس مطالعات مختلف است. تحقیقات نشان داده اند که خمیر دندان هاکی حاوی سانگینارین تأثیر متوسطی بر علیه چندین نوع باکتری موجود در دهان دارد و میزان پلاک های دندانی را تا حدی کاهش می دهد.  علاوه بر مصرف فراورده های بدون نسخهٔ این گیاه، دندان پزشکان عصارهٔ آن را در درمان بیماری های دور دندانی مصرف می کنند.

 

بابونه موثر در درمان التهاب لثه

درمان التهاب لثه

 

کمیسیون E، که مرکز تخصصی آلمان برای گیاهان دارویی است، مصرف بابونه را به صورت غرغره و دهانشویه در درمان التهاب لثه مؤثر دانسته است. بابونه حاوی چند ترکیب ضدالتهاب و گندزداست. علاوه بر درمان بیماری های لثه، می توان بابونه را در جلوگیری از آنها هم به کار برد. با دو تا سه قاشق مرباخوری خشک کردهٔ گیاه در یک فنجان آب جوش یک چای غلیظ درست کنید. پس از ده دقیقه خیس خوردن، آن را صاف کرده و بعد از غذا بنوشید. می توانید آن را به صورت دهانشویه هم مصرف کنید. گرچه برخی کارشناسان بابونه را به خاطر این که از خانوادهٔ پیر بهار است آلرژی زا می دانند، ولی این بسیار نادر است. اگر متوجه هرگونه علامت آلرژی (خارش یا هر ناراحتی دیگر) شدید، استفاده از بابونه را ادامه ندهید.

 

اکیناسه در درمان التهاب لثه

درمان التهاب لثه

 

کریستوفر هابز در کتاب شفابخشی گیاهی مصرف اکیناسه را برای درمان التهاب لثه و بسیاری بیماری های دیگر توصیه می کند. این گیاه ضدباکتری و محرک دستگاه ایمنی بدن است. یکی دو قطره تنتوراکیناسه را به چای ضدالتهاب لثه و دهانشویهٔ خود اضافه کنید. (گرچه اکیناسه ممکن است زبان را موقتا دچار سوزش یا بیحسی کند، ولی این خطری ندارد.)

 

منبع: آسان دنت


برچسب‌ها:

صفحات سایت