روش های طبیعی برای درمان هپاتیت

تبلیغات

درباره وب


آرشیو مطالب

امکانات وب


روش های طبیعی برای درمان هپاتیت

بیماری هپاتیت یکی از بیماری های کبدی می باشد. این بیماری در واقع التهاب کبد است. بیماری هپاتیت دارای چند نوع است که طریقه ابتلا به هرکدام متفاوت است. ابتلا به برخی از نوع ها از طریق ویروس است و برخی دیگر به نوع برنامه غذایی فرد ربط دارد. نوع B شایع ترین انواع هپاتیت است که از طریق روابط جنسی نیز انتقال می ابد.

 

درمان هپاتیت با گیاهان

 

درمان هپاتیت


سنبل چینی (دانگ-کوای): این گیاه چینی در مشرق زمین برای کمک به سلامت زنان مصرف می شود. ظاهراً از طریق بالابردن توان کبد برای مصرف اکسیژن، آن را محافظت می کند. پزشکان گیاهی چین این گیاه را برای درمان سیروز و درمان هپاتیت تجویز می کنند. توصیهٔ معمول خوردن چای با شش قاشق مرباخوری، تنتور، یا کپسول گیاه تا یک ماه است. این گیاه را می توان از فروشگاه های چینی یا گیاهان دارویی تهیه کنید. (اگر آبستن هستید، از این گیاه نخورید.)

 

زردچوبهٔ جاوه ای مفید در درمان هپاتیت

 

 

درمان هپاتیت

 

در گفته های عامیانهٔ آسیایی، این گیاه برای درمان بیماری های مرتبط با کبد، مخصوصاً هپاتیت کاربرد دارد. دستور تهیهٔ یک چای با گیاهانی است که خاصیت محافظت کنندگی از کبد را دارند. شیرین بیان، گل قاصد، کاسنی، زردچوبه، را برای این چای با هم مخلوط کنید. عصارهٔ این گیاه می توانید کمی هم انیسون ( بادیان رومی)، زیرهٔ زرد ریشه از محافظت کننده های کبد سیاه اروپایی، دانهٔ کرفس، شوید، میخک، رازیانه، نعناع فلفلی، اکلیل کوهی، و دانهٔ وانیل به ان اضافه کنید. میتوانید شیشه ای از مخلوط این ها در دسترس خود نگاه دارید و هر وقت هوس کردید، با آن چای درست کنید. اگر زردچوبهٔ جاوه ای پیدا کردید، پیشنهاد می کنیم تا یک ماه روزی یک تا پنج قاشق مرباخوری آن را همراه با غذا یا به صورت چای مصرف کنید

 

شیرین بیان را برای درمان هپاتیت امتحان کنید

 

درمان هپاتیت

 

ترکیب فعال ریشهٔ شیرین بیان، به نام گلیسیریزین، از آسیب دیدن سلول های کبدی در اثر مواد شیمیایی جلوگیری کردہ و مخصوصاً در آسیا برای درمان سیروز و هپاتیت مزمن مصرف می شود. متأسفانه ژاپنی ها آن را تزریق می کنند، که  این روش را توصیه نمی کنیم. دانشمندان روسی مخلوط گیاهی شامل شیرین بیان، نعناع فلفلی، گل سرخ، کاسنی، و گینز دو پایه، را در تثبیت غشاهای سلول های کبد در حیوانات آزمایشگاهی و جلوگیری از آسیا دیدن کبد مؤثر اعلام کرده اند. جوزف پیزورنو، رئیس دانشگاه باستیر در سیاتل، و مایکل موری طبیعت درمانگر، و نویسندگان همکار کتاب درسی پزشکی طبیعی، میگویند مطالعات بالینی نشان میدهد که گلیسیریزین در درمان هپاتیت های ویروسی بسیار مؤثر است. میت وانید عصارهٔ استاندارد گیاه را از فروشگاه های گیاهان دارویی و مواد بهداشتی تهیه کرده و با رعایت دستورات روی بسته بندی، آن را مصرف کنید.

 

کدو قلیانی مفید در درمان هپاتیت

 

درمان هپاتیت

 

دانشمندان دانشکدهٔ پزشکی دانشگاه کارولینای شمالی دریافته اند که کمبود مادّه ای به نام کولین در حیوانات آزمایشگاهی باعث آسیب کبدی شده و با افزایش خطر ابتلا به سرطان کبد همراه است. این که کولین بتواند کبد انسان را درمان کند، مشخص نیست، ولی افزودن مقدار کمی از آن به مواد مغذی بدن ضرری ندارد. بنابر بانک اطلاعاتی گیاه درمان گرها، کد و قلیانی بهترین منبع کولین است (در حد ۱/۶ درصد وزن خشک کردهٔ گیاه). کدو قلیانی را هم مانند کدوی معمولی بخورید. اگر در منطقهٔ شما کمتر پیدا می شود، خودتان آن را بکارید. دیگر گیاهان دارای کولین عبارتند از برگ شنبلیله، کیسهٔ کشیش، فراسیون، جین شن، لوبیا چشم بلبلی، نخود فرنگی، ماش، لیف، عدس و عہدِ زنجبیل. بنابر تحقیقات متخصصل زیست شناسی مولکولی، دکتر استیفن بکس خولائم و استرنبرگ، زنجبیل دارای هشت ترکیب محافظت کنندهٔ کبد است.نمیتوان گفت که زنجبیل بیماری های کبدی را درمان می کند، ولی اگر زنجبیل دوست دارید، هر بار که غذا یا چای درست می کنید کمی از این محافظ کبدی به آن اضافه کنید.

 

چای و زردچوبه در درمان هپاتیت

 

درمان هپاتیت

 

به گفتهٔ دکتر لئونگ، متخصص گیاهان دارویی، و گیاه درمانگر مشهور استیون در کتاب دائرۃ المعارف مواد طبیعی معمول، جای در درمان هپاتیت عفونی مؤثر است. اگر دچار هپاتیت عفونی شدید روزی دو تا چهار فنجان چای بنوشید. زردچوبه: این ادویه دارای چندین ترکیب محافظت کنندهٔ کبدی است. زردچوبه بیشتری به غذایتان بزنید تا از خاصیت آن استفاده کنید.

 

منبع:  طب فارسی


برچسب‌ها:

صفحات سایت